Renovering Ale

Hej alla! Hur är det med er idag?

Jag har lite problem som jag skulle behöva hjälp med. Vårt kök har raserat inatt och vi behöver akuthjälp med att hitta ett kunnigt företag som arbetar med renovering i Ale. Har ni några bra tips på företag som arbetar med detta? Om ni har bra tips får ni gärna skicka iväg ett meddelande till mig så skulle jag vara evigt tacksam.

Vad som hände vet vi inte, utan när vi vaknade imorse såg vi att flera luckor hade tappat fästet. Så nu vet vi att vi inte ska renovera själva, för vårt kök fixade vi mestadels själv men nu har vi bestämt oss för att vi behöver professionell hjälp.

(Uppdatering)

Tusen tack för alla tips som vi fick in om företag som arbetar med renovering. Mestadels av tipsen var att vi skulle anlita Ale Snickarn och när vi läste på om dem så kändes det helt rätt. Så nu har de precis varit här, väldigt snabbt kom de och hjälpte oss, och fixat våra problem med köket. Att vi fick hjälp så snabbt är tack vare er mina läsare och det är tack vare er vi fick ett så bra företag som kunde hjälpa oss!