Skivbutik i Sundsvall

Heeej!

Är ni precis som jag och älskar att bara gå in i skivbutiker och kika läget och bara gå runt där inne och njuta av alla skivor som finns där inne? Det är verkligen bland det bästa jag vet, att vara där inne och få en sådan härlig nostalgikänsla och kolla på massa gamla artister som man nästan glömt bort och när man sätter på deras musik i butiken så känner man sig som 15 år igen. Det är verkligen en känsla man inte känner varje dag.

Jag var inne på Vinylstallet häromdagen som är en skivbutik i Sundsvall som är helt fantastisk. Personalen är alltid lika trevlig och man kan stå där inne i flera timmar och bara prata med personalen om gamla artister och grupper. Det är verkligen något jag rekommenderar er att göra. Det är en upplevelse som man inte kan förklara, även fast jag försöker att förklara det för er nu, haha.

Men nu ska jag försöka sova lite, ha en fantastisk kväll alla mina läsare!