YouMe Sushi Cafe

Hejsan! Vad roligt att ni fortsätter att hitta tillbaka hit till min lilla hörna här på nätet. Som många av er redan vet så brukar jag ju ofta dela med mig av lite tips och rekommendationer då det kommer till mat och restauranger. Det är precis det som jag hade tänkt att jag skulle göra idag. Som många av er kanske också vet så är ju jag ett stort fan av sushi och för inte allt för länge sedan så fann jag en restaurang och cateringfirma här i Stenungsund där jag bor som har den absolut fräschaste och godaste sushin som jag någonsin smakat på.

Eftersom att jag vet att det nu också är många av er som befinner er här omkring och också älskar sushi så ville jag helt enkelt ta och rekommendera och tipsa, som sagt om en sushirestaurang vid namn YouMe Sushi Cafe. Personligen så blir det oftast lunch hos YouMe Sushi Cafe, men jag har faktiskt även anlitat dem som cateringfirma till ett event som jag skulle ha här i Stenungsund. Jag har i vilket fall som helst absolut inget dåligt att säga om YouMe Sushi Cafe, så jag hoppas verkligen att alla ni som älskar sushi och befinner er i närheten av Stenungsund eller kanske till och med bara har vägarna förbi kommer att prova på att gå dit! Nu så hade jag ju dock tänkt att jag skulle ta och hålla det här inlägget så kort och koncist som det bara går och därför så kommer jag att, istället för att skriva på så mycket mer, ta och lägga in en länk till YouMe Sushi Cafe och deras egna sida här på nätet där ni bland annat finner kontaktuppgifter, adress och annan information som kan vara bra att ha! Ha det nu så bra, så hörs vi snart igen!